Ski public library

   
Et glutenfritt kjøkken: deilige brød og kaker uten gluten - for alle
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
  • Et glutenfritt kjøkken: deilige brød og kaker uten gluten - for alle
Contributors
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
  • hjem 641.81 H
Classification
Subject
Year
  • 2021
Summary, etc
  • Ta en titt og prøv alt det deilige glutenfrie som du, familie og venner nå kan lage og kose dere med! Boken er full av fantastisk hjemmebakst. Har du lyst til å bake ditt eget brød, finner du oppskrifter på grytebrød, surdeigsbrød og bakst etter Tangzhong-metoden, i tillegg til vanlig gjærbakst. La deg friste av de beste bollene, smuldrekake og saftige formkaker, lekker sjokoladekake og brownies, og ikke minst hamburgerbrød, frokostgrøter og granola. Mellom disse permene får du rett og slett alle oppskriftene du trenger i ditt glutenfrie kjøkken.
ISBN
  • 978-82-05-54683-7
Available
  • 1/1
Waiting
  • 0 (0)
*00002501nam  22003131  4500
*001174064
*008201104s2021    no     ar         00nob 9
*015  $a150360721$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-05-54683-7$binnbundet
*025  $a9788205546837
*040  $aBokbasen AS
*082 0$a641.815$zh$223/nor
*082 1$a641.81$zb$223/nor
*090  $chjem 641.81$dH
*10010$aHellmann, Monica J.$d1967-$jNO$0(NO-TrBIB)1488830535098$8f
*24513$aEt glutenfritt kjøkken$bdeilige brød og kaker uten gluten - for alle$cMonica J. Hellmann ; foto og styling: Line Dammen
*260  $aOslo$bGyldendal$c[2021]
*300  $a207 sider$billustrasjoner$c26 cm
*520  $aTa en titt og prøv alt det deilige glutenfrie som du, familie og venner nå kan lage og kose dere med! Boken er full av fantastisk hjemmebakst. Har du lyst til å bake ditt eget brød, finner du oppskrifter på grytebrød, surdeigsbrød og bakst etter Tangzhong-metoden, i tillegg til vanlig gjærbakst. La deg friste av de beste bollene, smuldrekake og saftige formkaker, lekker sjokoladekake og brownies, og ikke minst hamburgerbrød, frokostgrøter og granola. Mellom disse permene får du rett og slett alle oppskriftene du trenger i ditt glutenfrie kjøkken. 
*650 0$aGlutenfri kost$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aGlutenfri kost$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aBakverk$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aBakverk$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aDammen, Line$d1967-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)3102844$8f
*90010$aHellmann, Monica Jensen$zHellmann, Monica J.$jNO
*90010$aJensen Hellmann, Monica$zHellmann, Monica J.$jNO
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Da jeg fikk cøliaki i 2008, måtte jeg brått legge om kostholdet mitt og spise glutenfritt. Jeg oppdaget raskt at det nesten ikke fantes glutenfrie produkter med god smak og sunne ingredienser på markedet. Det ville jeg gjøre noe med! "Jeg håper denne boka vil være til glede, inspirasjon og hjelp for deg som må eller ønsker å leve glutenfritt. Ta en titt og prøv alt det deilige glutenfrie som du, familie og venner nå kan lage og kose dere med! Boken er full av fantastisk hjemmebakst. Har du lyst til å bake ditt eget brød, finner du oppskrifter på grytebrød, surdeigsbrød og bakst etter Tangzhong-metoden, i tillegg til vanlig gjærbakst. La deg friste av de beste bollene, smuldrekake og saftige formkaker, lekker sjokoladekake og brownies, og ikke minst hamburgerbrød, frokostgrøter og granola. Mellom disse permene får du rett og slett alle oppskriftene du trenger i ditt glutenfrie kjøkken. Jeg har utviklet mesteparten av disse oppskriftene selv og testet dem grundig - slik at du kan oppnå et fristende og velsmakende resultat". Monica J. Hellmann (f. 1967) er utdannet innen salg og markedsføring ved BI og Markedshøyskolen, og har i tillegg kurs i kostrådgivning. Etter å ha jobbet med store varemerker som Coca-Cola og Freia lanserte hun sitt eget merke, Det Glutenfrie Verksted, i 2014 - med god mat og nytelse i fokus. Dette er hennes første bok.

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Ski voksenhjem 641.81 H